Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Super gaaf!!

Gisteren mijn tatoeage laten zetten. Het resultaat is super gaaf!!! Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel.

Nicole Ter Elst

Aanrader !!!

Helemaal blij met m’n tattoo’s !! Zo mooi en zulke mooie dunne letters echt toppers !!!

Romy Pater

Ik ben fan!

Meedere tattoos al laten zetten! Echte vakmanschap. Ik ga nergens anders meer heen. De betrokkenheid is erg fijn. Tijd voor een nieuwe!

Dennie Huigen

Prachtig!!!

Zeer strakke lijnen! Elke tattoo is fantastisch gezet. Ik blijf terug komen. Ik krijg vele complimenten over hoe strak de lijnen zijn. Ik raad deze shop ten zeerste aan!

Asha Huigen

Aanrader

Altijd super tevreden als ik weer bij Mendesink ben geweest! Er hangt een fijne sfeer. Uiteraard kom ik hier (snel) terug!!

Sharon M

Top!

Heb gisteren een tattoo laten zetten, het ging heel soepel en hij is super mooi gezet!

Rick Ter haar

Aanrader!!!

Afgelopen week bij mendesink tattoo laten zetten en super tevreden, uitraard kom ik terug!

Tim Bekkedam

Super tattoo shop!

Zeer proffesionele shop! De hygiëne is zeer goed, je wordt warm verwelkomd en ze staan klaar voor alle vragen. De tatoeages die ze zetten zijn van zeer hoge kwaliteit, en ze denken erg goed mee met het design. De eerste keer hier, maar zeker niet de laatste!

Giovanni Jurien

Moeder/dochter tattoo

We zijn in augustus voor de 1ste keer bij jullie geweest en we zijn erg tevreden over onze tattoo. Mijn moeder is door Adriano super gerust gesteld dat een tattoo zetten geen pijn mag doen, en ze was helemaal ontspannen tijdens het zetten. Gemoedelijke shop met een hele fijne zweer. Zeker een aanrader en komen er zeker weer terug.

Linda Van Essen

Tattoo pols

Goed contact via de app. De dag van de afspraak bij binnenkomst gelijk al een hele fijne/gezellige sfeer. De tattoo is echt heel mooi gezet, hele mooie details. Zeker een aanrader om hier heen te gaan. Ik kom zeker nog een keer terug :)

Milou Hartman

Sleeve

2 toppers, super mooie sleeve laten zetten bij selma, voor mij zijn ze de besten Super mooie zaak, echt een aanrader

Mascha Schepers

Tattoo’s

Heb 3 tattoo’s laten hier laten zetten en ben super tevreden het is mijn vaste tattoo shop geworden!!

Dewi Kalika

helemaal ??

Dit was de eerste keer bij Mendes, maar zeker niet de laatste. Relaxte en ontspannen sfeer, aandacht voor nazorg wordt zeker gewaardeerd voor behoudt van je tattoo Nette en gezellige studio welke ik iedereen zou aanraden! Heel erg blij met het resultaat ????

Job M

Goeie service

Er kon snel tussendoor een afspraak gemaakt worden voor een kleine tattoo wat als verrassing werd gezet voor mn vriend. Tattoo is mooi strak gezet en dat voor een mooie prijs! Ook gaan ze super hygiënisch te werk! Bedankt en see ya next time !

S Van baaren

Erg blij mee

Enkele dagen geleden hier mijn tatoeage laten zetten!!! Ik ben er heel blij mee en heb al veel leuke reacties gehad!!! De sfeer binnen is echt super chill. Niet zoals andere tattoo shops. Zeker een aanrader om hier naartoe te gaan. X liefs Elke

Elke Benerink

Helemaal super !!

Al aantal jaren klant bij MendesInk en kan mij geen betere tattoo zaak wensen. Selma en Adriano zijn allebei super kundige tattoo artiesten en zetten de mooiste plaatjes! Elke keer weer een top resultaat! De sfeer is super gezellig en lekker luchtig. Geweldige studio en zou hem iedereen aanraden! Tot de volgende keer! ??

Tessa Loff